TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Erdem Uçar Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ERDEM

Ekm

Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber,

Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber.

"Allah yolunda öldürülenleri sakın ölü sanmayın. Bilakis onlar diridirler, Allah´ın lütfundan kendilerine verdikleri ile sevinçli bir halde, Rableri katında rızıklandırılırlar. Arkalarından gelecek olanlara şunu müjdelemek isterler: Onlara hiçbir korku yoktur ve onlar üzülmezler. Allah´tan bir nimeti ve lütfu ve Allah´ın mü´minlerin ecrini zayi etmeyeceğini müjdelemek isterler." (Âl-i İmran, 3/169-171)

Ekm

AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYIP, GEREKLİ BİLGİLERİNİZİ GİREREK RANDEVU SİSTEMİMİZE GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. İSTEDİĞİNİZ İDARECİ VE ÖĞRETMENİMİZDEN RANDEVU ALARAK BİREYSEL GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. RANDEVU ALDIĞINIZDA SİSTEM OTOMATİK OLARAK ÖĞRETMENİMİZİ BİLGİLENDİRMEKTE OLUP, RANDEVULAR OKUL İDARESİNİN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞMEKTEDİR.