TEKİRDAĞ / ÇERKEZKÖY - Şehit Erdem Uçar Ortaokulu

Erkan DURMAZ - Okul Müdürü

1982 yılı Çanakkale İli Biga İlçesi doğumlu olan Erkan DURMAZ, İlkokul ve Ortaokulu Çanakkale´nin Biga İlçesi´nde Lise öğreniminiise Bilecik Fen Lisesi´nde tamamlamıştır. GaziÜniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünden 2004 yılında mezun olan Erkan DURMAZ, 8 yıl özel öğretim kurumlarında öğretmen ve yönetici olarak çalıştıktan sonra 2012 yılından itibaren Tekirdağ İlinde farklı okullarında Öğretmenlik ve Yöneticilik görevlerinde bulunmuştur.2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Müdür olarak görevlendirildiği Şehit Erdem Uçar İmam Hatip Ortaokulunda ve Şehit Erdem Uçar Ortaokulu´nda görevini sürdürmektedir. Halen Namık Kemal Üniveristesi Çorlu Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.